Konfigurera appen för användning av en förälder

Efter att du har installerat Kaspersky Safe Kids på din enhet måste du konfigurera appen för användning av en förälder.

Efter en första uppstart följer du instruktionerna i appen.

Om du slutför konfiguration av appen för användning av en förälder och senare beslutar att konfigurera Kaspersky Safe Kids så att den kan användas av ditt barn, måste du avinstallera appen och därefter installera appen på nytt.

Konfigurera Kaspersky Safe Kids för användning av en förälder:

1. Starta Kaspersky Safe Kids på din mobila enhet.

Kaspersky Safe Kids hemskärm öppnas.

2. Granska appens huvudfunktioner och tryck på Fortsätt.

Ett fönster med villkor öppnas.

3. Granska rättsliga dokument.
    • Om du godkänner dokumenten markerar du motsvarande kryssrutor. Tryck på Bekräfta, om du godkänner dokumenten.
  4. Om du inte godkänner dokumenten stänger du appen och låter bli att använda den.
  5. Anslut enheten till My Kaspersky:
    • Om du redan har ett My Kaspersky-konto gör du följande:
      1. Ange dina inloggningsuppgifter.
      2. Tryck på Logga in.
    • Om du inte har ett My Kaspersky-konto gör du följande:
      1. Tryck på Har du inget konto?.
      2. Slutför registreringsprocessen.

Ett meddelande med en aktiveringslänk för kontot kommer att skickas till den e-postadress som du angett. Tryck på länken för att bekräfta din registrering.

3. Tryck Fortsätt.

Du kan också skapa ett konto på My Kaspersky.

Din mobila enhet kommer att anslutas till ditt konto på My Kaspersky.

6. Specificera att detta är en förälders enhet.
  7. Skapa eller ange appens åtkomstkod. Åtkomstkoden är densamma för alla enheter som är länkade till samma konto på My Kaspersky.
  8. Tryck på Fortsätt.

Kaspersky Safe Kids är redo att användas på din mobila enhet.